Vegan Spirit

Fehérboros szejtános rizottó Vegán majonézzel

2014. október 15. - Kakuk Bálint

Kiskoromban nem annyira voltam oda a rizottóért, de ahogy idősebb lettem, egyre inkább megkedveltem a rizs és a zöldségek effajta keverékét. A lehetőségeknek csak a fantáziánk szab határt. Készíthetjük sósan, savanykásan, édes gyümölcsökkel keverve, vagy ahogy éppen jól…

Tovább

A palacsintabanokság bajnok palacsintája!

Vegán sós palacsinta receptem, amivel bajnok lettem

 Mindig nagy rajongója voltam a palacsintának, ezért amikor vegán lettem, muszáj volt kikísérletezni egy jó  palacsinta alapreceptet. A többi már csak fantázia. (A fotóért köszönet Nita Photo-nak.)   Az alábbi verzió még tavaly készült, az első vegán…

Tovább

Téli antioxidáns bomba

Nyers szilvalekvár

Újra jönnek a hideg, téli hónapok, amikor nemcsak a hideg nyirkos idő, de a csökkenő gyűmölcsfogyasztás, kevesebb vitaminbevitel, és a kevés napfény is erősen igénybe veszi testünk tartalékait. Sokszor sikerül is úgy kimerülni a téli időszakban, hogy tavasszal alig bírunk…

Tovább

Nyers vegán vs Kemoterápia?

Egy hivatalosan esélytelen küzdelem kezdete.

Életem első blogposztjának megírására, egy családon belüli betegség vett rá, ugyanis édesapám az utóbbi 3 évben, egyre többet gyengélkedett. Folyamatosan ment a hasa, majd hányingere és étvágytalansága is tartóssá vált. Ennek következtében nagyon legyengült, és le is…

Tovább
süti beállítások módosítása
Mobil